URBAN GREENING

Vi har udviklet de grønne uderumløsninger The Hexagon og Øerne. Konceptet for begge løsninger er helt enkelt. Det er en række bæredygtige plantekasser, der tilfører biodiversitet til jeres uderum samtidigt med, at den integrerede regnvandsopsamling hjælper med at håndtere jeres regnvand. Løsningernes selvvandingssystem gør drift af planterne nem.

Udover de her systemer, arbejder vi også med skræddersyede grønne udendørsløsninger til gårdrum, byrum og lign. Fælles for alle disse er, at vores erfaringer med regnvandshåndtering og biodiversitet indtænkes i løsningerne.


Her er en gennemgang af de tre typer løsninger:

Øerne

Øerne er en plantekasseløsning, der er fleksibel ift. montering, antal, beplantning, siddemuligheder, mv.

Idéen bag Bylands Øer har været at skabe et sted for brugerne, der både tilfører en grøn og en social dimension til ubenyttede uderum. Både valg af materialer og planter er fleksible, så de kan tilpasses brugernes ønsker og behov, og alle løsninger er bæredygtige.

Navnet Øerne er inspireret af, at løsningen vil fungere som grønne, økologiske øer i det tomme byrum.

Læs mere om Øerne her.

Urban Hexagon

Vi arbejder på et nyt uderumskoncept med arbejdstitlen Urban Hexagon.

Læs mere om Urban Hexagon her

 

 

 

Skræddersyede begrønningsløsninger til uderum

Vi kan tegne en løsning, der passer præcist til jeres byrum – enten, hvor vi laver en løsning med vores Øer eller hvor vi skræddersyer et byrumsmiljø helt unikt til jeres uderum. Med vores baggrund som landskabsarkitekter, kan vi påtage os enhver udfordring, for at hjælpe jer med at løfte niveauet i jeres uderum.

Kontakt os for at tage en snak om jeres projekt

 

 

Comments are closed.