OM OS

 

Vi er et multidisciplinært designstudio med vores rødder dybt forankret i landskabsarkitekturen. Vi får inspiration til vores designløsninger igennem naturen, organiske materialer og drømmen om en bæredygtig fremtid.

Hvad kan vi?

Vi er et lille men seriøst team, der har erfaringer med mange aspekter af grønt design. Ud over at have indgående viden om bydesign og landsskabsarkitektur har vi mange års erfaring med visuel kommunikation og kreativ produktion. Vi har herudover et kæmpe netværk af inspirerende, kreative og kommunikationsstærke professionelle, som vi ikke er blege for at trække på.

Byland Studios projekter har det til fælles, at de stræber efter at gøre verden lidt grønnere eller lidt bedre – om det er vores egne designkoncepter eller præsentationsarbejde for andre, der, sagt i al ydmyghed, deler vores visioner om en mere bæredygtig og grøn verden.

Vi beskæftiger os med innovation og design indenfor tre områder:

 • Happy Roots

  Happy Roots er et regnvands- og selvvandingsmodul, vi har opfundet, udviklet og designet hos Byland Studio.

  Modulet er i produktionsfasen og vi glæder os til at rulle det ud til alle jer planteelskere så hurtigt som muligt.

  Læs mere

 • Creative Production

  Byland laver visuelt arbejde arbejde til landskabsarkitekter, arkitekter, anlægsgartnere, foreninger, kommuner, mv.

  Konceptdiagrammer, snit, plantegninger, 3D-tegninger, foto, video, visualiseringer, websites. You name it.

  Se eksempler

 • Urban Greening

  Vi har udviklet de grønne uderumløsninger The Hexagon og Øerne. Konceptet for begge løsninger er helt enkle. Det er en række bæredygtige plantekasser, der tilfører biodiversitet til jeres uderum. Vi tegner også skræddersyede designløsninger baseret på de samme principper.

  Læs mere

Comments are closed.